https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/ae/ae242fd6-2347-464c-9627-664a31c26d98/20220826-PPUA-natalia12-1200x500.jpg

Nancy Sinatra is fan van Billie Eilish, Natalia staat weer op het podium en Queen brengt nieuw nummer uit

Published on Fri 10.06.2022

Harry Styles blijft maar records breken. In de Verenigde Staten heeft hij in drie dagen tijd 146.000 vinyls van zijn nieuwe album ‘Harry’s House’ verkocht. Een pak meer nog dan de vorige recordhouder Taylor Swift. De zangeres verkocht in november vorig jaar in een week tijd 114.000 platen van haar album 'Red'. Sinds de release van het album op 20 mei heeft ‘Harry’s House’ in de VS al 219.000 vinylplaten verkocht, goed voor 58 procent van de fysieke verkoop. Ook bij andere popartiesten, zoals Dua Lipa en Ed Sheeran, zit de vinylverkoop in de lift.
Op 7 juli treedt Harry Styles op in het Sportpaleis.

-----

De fanbase van Billie Eilish bestaat veelal uit tieners en twintigers, maar ook de oudere generatie kan de muziek van de 20-jarige zangeres wel pruimen. Niemand minder dan Nancy Sinatra zou graag een duet opnemen met Billie Eilish. “Ik weet niet of ze interesse heeft om samen te werken met een oma, maar het zou interessant zijn”, aldus Nancy Sinatra. Haar wens zou wel eens kunnen uitkomen, want Billie Eilish noemde Nancy Sinatra al eerder als een van de artiesten die haar hebben beïnvloed.
Op 28 juni staat Billie Eilish in het Sportpaleis.

-----

George Ezra brengt vandaag  vrijdag 10 juni zijn derde album uit. Maak kans op een exemplaar van de vijf vinyls van 'Gold Rush Kid' die hier voor zijn grootste fans klaarliggen. Lees meer.

-----

Vorige week trad Alicia Keys op tijdens het jubileumconcert ter ere van Queen Elizabeth. Enkele fans fronsten de wenkbrauwen bij ‘Empire State of Mind’, een eerbetoon aan Alicia’s thuisstad New York. Ze vonden het niet helemaal gepast, op een viering voor de koninging van Engeland. Maar Alicia loste dat snel op en zong ‘Now you’re in London’ in plaats van ‘Now you’re in New York’. Ze voegde er achteraf op Instagram trouwens aan toe dat elk nummer van haar set persoonlijk was aangevraagd door de Queen herself. 
Op 15 juni treedt Alicia Keys op in het Sportpaleis.

-----

Over queens gesproken: Roger Taylor en Brian May van Queen brengen dit najaar een nieuw nummer uit, mét vocals van Freddie Mercury. “We hebben onlangs een pareltje van Freddie teruggevonden dat we eigenlijk waren vergeten”, zegt Roger. “En het was een wonderlijke vondst.” Het nummer, dat ‘Face It Alone’ heet is volgens Brian ‘prachtig’ en ‘ontroerend’ en volgens Roger ‘een heel gepassioneerde song’.
Op 15 juli staat Queen in het Sportpaleis.

-----

Donderdag maakte Natalia haar terugkeer naar het podium tijdens De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen in Capitole Gent. Hoewel ze heeft genoten van haar zwangerschapsverlof en vakantie op Barbados, is ze klaar om er deze zomer weer in te vliegen. “Ik heb veel plezier gehad de voorbije maanden en genoten van mijn gezin. Dat was erg motiverend. Maar je verlangt ergens toch altijd naar datgene wat je het liefste doet”, aldus Natalia. Na de zomer volgt er ook een nieuwe plaat. “Die plaat zou er komen in het voorjaar van 2020 maar werd door mijn zwangerschappen uitgesteld. Ik mag er nog weinig over zeggen, maar ze komt eraan.”
Op 26 augustus kan je Natalia aan het werk zien in de Proximus Pop-up Arena.

-----

Panic! At The Disco maakte deze week bekend dat het Fletcher als special guest meeneemt op tournee. De Amerikaanse singer-songwriter brak in 2019 door met de single 'Undrunk'. De ticketverkoop voor het concert van Panic! At The Disco ging vandaag van start.
Op 28 februari 2023 speelt Panic! At The Disco in het Sportpaleis.

-----

Vanaf februari 2023 komt K3 wegens groot succes terug met een nieuwe show! Het wordt opnieuw een mix van nieuwe en oude hits, met vriendschap, humor en veel spektakel. Julia: "Ik was zo zenuwachtig voor de eerste voorstellingen van 'Kom Erbij'! Want het was natuurlijk de eerste keer dat ik in zo'n grote show mocht staan. Ik ben zo blij dat we volgend jaar opnieuw mogen toeren met een spectaculaire show.
Tickets voor Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt zijn nu te koop.