https://content-eu-8.content-cms.com/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/03/0381a1b1-fc62-40cf-9fc3-1ba05ade9844/20221016-LA-europeanopen-x2-1440x450.jpg

Dick Norman: “Tennis is een levensstijl"

Published on Tue 21.06.2022

Het aftellen is begonnen naar de zevende editie van de European Open. Van 16 tot en met 23 oktober wordt de Lotto Arena in Antwerpen opnieuw de place to be voor toptennis in België. Wie kroont zich tot opvolger van de Italiaan Jannik Sinner?
De European Open wil ook op de zevende editie nationale en internationale topspelers ontvangen. Vorig jaar moest Diego Schwartzman (ATP-16) de duimen leggen tegen de Italiaan Jannik Sinner (ATP-13), goed voor zijn vijfde titel.

Opnieuw zal de Lotto Arena de hotspot zijn voor de European Open. Je kan kiezen uit verschillende ticketcategorieën afhankelijk van de dag en de zitplaats. Het tornooi biedt ook speciale ticketpakketten en de Box Experience aan voor de echte tennisfans. Tickets geven toegang tot beide tennisterreinen, Centre Court en Court 1, en de Fan Corner van de Lotto Arena. De ticketprijzen variëren van 15 tot 160 euro.

Tornooidirecteur Dick Norman: “Tennis is een levensstijl. We zetten extra in op diversiteit met verschillende activiteiten: het prekwalificatietornooi Feest van de Jeugd, onze Ladies Day, School Day, Kids Day, clinics voor clubs,… We willen verschillende groepen mensen aanspreken en een totaalervaring aanbieden naast het tennis.

"De meest exclusieve ticketcategorie, de Box experience, was vorig jaar een groot succes en herhalen we opnieuw. Je kan ook tijdens deze editie weer genieten van wedstrijden vanuit deze box met het beste uitzicht op Centre Court. We zijn ervan overtuigd dat de vele honderdduizenden tennisfans verheugd zullen zijn dat er opnieuw toptennis in België te zien zal zijn."

"We doen ook weer extra inspanningen naar ticketing toe. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen 30% korting, studenten krijgen 10% korting op tickets met hun studentenkaart (2022-2023) die ze met het ticket tonen aan de ingang van de Lotto Arena en senioren +60 krijgen 50% korting op vanaf maandag tot woensdag. We garanderen opnieuw een sterk deelnemersveld, al is het nog te vroeg voor namen van deelnemers. Met de European Open zullen we opnieuw het imago van Vlaanderen versterken als tennisregio.”