https://dam.beatvenues.be/12becebc-ce88-4f3c-844b-fed0588ae8fb/dxdam/80/801be52f-48ce-4ba1-82aa-e5bacbac74dc/lost-frequencies.jpg

Voorprogramma van Lost Frequencies bekendgemaakt

Gepubliceerd op do 27.10.2022

Het aftellen naar de liveshows van Felix De Laet aka Lost Frequencies is begonnen. De Brusselaar die met zijn aanstekelijke dansnummers een wereldster werd. De meest beluisterde Belgische artiest op aarde en zonder twijfel een van de favoriete Belgische exportproducten van het moment. "Where Are You Now?" Wel, op dit moment in Canada, waar hij het Noord-Amerikaanse luik van zijn live tournee afwerkt, alvorens de oversteek naar het Europese vasteland te maken. Uiteraard staat ook zijn thuisland op het programma, met twee niet te missen concerten: op zaterdag 5 november in Vorst Nationaal en zaterdag 12 november in Lotto Arena.

Uitstekend gezelschap

Felix zal op beide data in het uitstekende gezelschap vertoeven van enkele andere fijne artiesten in het genre. Niemand minder dan The Magician verzorgt het voorprogramma in Vorst Nationaal. De producer uit Namen scoorde in 2011 een monsterhit met zijn remix van Lykke Li's 'I Follow Rivers' en is sindsdien niet meer weg te denken uit de scene. 'Shy' (ft. Brayton Bowman), 'Tied Up' en 'Sunlight' (ft. Years & Years), het zijn slechts enkele van zijn hits die keer op keer de dansvloer vullen.

In Antwerpen wordt Felix vergezeld door Tony Romera. De Fransman staat bekend om zijn heerlijke house beats, waarbij disco vibes nooit veraf zijn. Hij bracht afgelopen zomer voor de eerste keer een sublieme set op Tomorrowland en staat binnenkort ook op de line-up van de wintereditie van het festival. Beide supports worden vooraf gegaan door opener Delta Vaults.