Belle Perez staat 25 jaar op de planken en viert dat in de Lotto Arena.

Belle Perez: "Het wordt een concert met intieme én explosieve momenten" (interview)

04.09.2024

Belle Perez staat dit jaar maar liefst 25 jaar op de planken. Dat viert ze met een uniek jubileumconcert in de Lotto Arena. Wij konden haar al strikken om enkele vragen te stellen.

Als je terugkijkt op 25 jaar, waar ben je het meest trots op?

Belle Perez: “Als ik kijk naar de producties die we gedaan hebben, dan ben ik het meest trots op mijn optredens in het Sportpaleis. Als artiest ben ik fier op mijn Spaanstalige repertoire. Ik ben begonnen in het Engels, maar ging al snel mijn Spaanse roots achterna. Het publiek reageerde daar heel positief op en dat was een mooi compliment!”

Wat zou je meteen opnieuw doen? Of wat zou je net heel anders aanpakken?

“Ik ben altijd van mening dat mijn leven zoals een grote puzzel is. Als het ene puzzelstukje niet wordt gelegd, kan het andere ook niet volgen om de puzzel af te maken. Ik denk dat alles een reden heeft gehad. Ik zou dus niets uit die puzzel willen weghalen, omdat het een aaneenschakeling is van momenten en groei. Zowel als mens als artiest.”

Wat kunnen de fans verwachten van jouw jubileumconcert?

“We gaan terugblikken op mijn bekende songs, zoals ‘Hello World’, ‘Honeybee’, ‘Enamorada’ en ‘Que Viva La Vida’, maar ook mijn laatste, voor Zomerhit genomineerde
single ‘Bailale’ en de rest van mijn uitgebreide repertoire komen aan bod. ’25 jaar hits’ wordt een uniek jubileumconcert met de vertrouwde smaakmakers. Het zal met een kleine bezetting zijn om het heel intiem en persoonlijk te maken, maar ook de grote songs zullen aan bod komen met alle toeters en bellen. Ik heb een aantal gasten die met mij op het podium zullen staan, maar daar verklap ik nog niets over.” (Lacht)

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief