Bezoekers met een beperking

Alle zalen van be•at zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een concert of show.

Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Spreek gerust de vrijwilligers aan bij het binnenkomen van de Lotto Arena. Zij begeleiden je graag naar je plaats in de zaal.

Rolstoelgebruikers

Er zijn in de Lotto Arena voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers en de persoon die hen vergezelt. Deze plaatsen zijn, zoals die van alle andere prijscategorieën, beperkt in aantal. Snel zijn is dus altijd de boodschap. Er is per rolstoelgebruiker plaats voorzien voor één begeleider. Tele Ticket Service gaat met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen, maar jammer genoeg (en zeker voor grotere groepen) is dat niét altijd mogelijk.

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om voor rolstoelgebruikers plaatsen op het middenplein te voorzien.

Dove en slechthorende personen

Dove en slechthorende personen kunnen de tolk van hun keuze meenemen. Ze kunnen ook vragen dat de organisator van het evenement een tolk voorziet. Dan wordt er samen bekeken of deze vraag redelijk is. Neem contact op om dit te bespreken.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindengeleidehond een evenement bijwonen, gelieve dan hierover contact op te nemen.

Parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers en houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een beperking

In het Sportpaleis en de Lotto Arena zijn er plaatsen voor rolstoelgebruikers en eventuele begeleiders. Voor deze bestellers zijn er, tot 30 minuten vóór aanvang van het evenement, voorbehouden parkeerplaatsen op onze privéparking Vaart (5 euro). Op de voorbehouden plaatsen wordt streng controle gehouden. Hou dus je Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking en de ingang voor rolstoelgebruikers (ingang 14 Lotto Arena) zich bevinden.


Ben je tijdelijk minder mobiel?

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, dan zal je dit aan de ingang van de parking moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een dokters- of een ander medisch attest. Of neem op voorhand hierover contact op.