Emeli Sandé komt tijdens Night of the Proms 2024 op het podium in het Sportpaleis.

Vier iconische songs van Emeli Sandé die je moet gehoord hebben

11.09.2024

De Britse zangeres en songwriter Emeli Sandé, geboren op 10 maart 1987, heeft een van de meest opvallende stemmen van deze tijd. Haar debuutalbum 'Our Version of Events' (2012) katapulteerde haar naar wereldwijde roem en leverde haar tal van prestigieuze prijzen op, waaronder de Brit Award voor Best Female Solo Artist in 2013. We hebben het over Emeli Sandé. De Britse zangeres en songwriter werd deze week aan de line-up van Night of the Proms toegevoegd.

Hits als 'Next to Me' en 'Read All About It' zijn inmiddels echte klassiekers. Emeli Sandé heeft een unieke manier om pop, soul en R&B samen te brengen in fantastische songs. Deze vier pareltjes geven je alvast een idee waar Sandé muzikaal voor staat.

Emeli Sandé komt tijdens Night of the Proms op het podium in het Sportpaleis.

Sandé bracht dit nummer op 12 augustus 2012 als onderdeel van de slotceremonie van de Olympische Zomerspelen 2012. Het nummer heeft een sterke boodschap en een indrukwekkende uitvoering.

Deze song illustreert de soulvolle en emotionele diepgang van Sandé’s muziek.

Dit nummer gaat over Sandé's eerste ervaringen in de muziekindustrie, vooral over haar zoektocht om getekend te worden door een muziekmaatschappij.

'Next to Me' is een van Emeli Sandé's grootste hits en zet haar krachtige stem in de verf.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief